Lisa brinner upp :)


Vem kan lita på en spegel?


Happy halloween

planka,jakt, bio ?

godmorgon cuties, vaknade för kasnke tio minuer sen och är skit trött. idag är det iallafall fredag och mina nya underkläder kommer! hoppas dom är bra nu då för dyrt va det. men det är ju bra material och då kunde man lika gärna passa på tycker jag, igår lagade jag mat med mamma föresten, ska lägga in en bild senare den ser god ut hehe.
men iallafall nu ska jag typäta frulle och sen kolla på tv ( >.< ) och sen städa rummet och sen göra planka till middag åt mej och mamma. Pappa är och jagar och kommer hem någon dag (?) och johnny ska på biooooo.
men nu ska jag dra.

vad tycker ni om designen?

Tja! ska snart sova tänkte bara fråga vad ni tyckte om bloggens nya design?
själv tycker jag om den ^^ hoppas på många som har sagt vad dom tycker och vad som borde ändras det e alltid kul :) 

godnatt

Saknar thailand, njut av bilderna.

hahah

Blondin goes Brunett?

tjenis penis, är värkligen super sugen på att bli brunett. mina kompisar säger att jag passar i det men jag vet inte, har haft det förut när jag var mer "emo" och ni "emos" som läser säg inte att man inte kan vara emo dom flästa har redan sagt det till och men jag men vad ska man annars säga? hard core?XD hahah aja, jag vet inte måste fundera någon vecka till. har betalt så jääävla mycket pengar för att få det blondt nu. alltså ah,. men vi får se vad som händer.
här får ni en bild på hur jag skulle sett ut som brunett (bilden är huur gammal som hellst. typ från 6an haha.) men som blondin vet ni ju hur jag skulle sett ut.


tidigt och mörkt?

goodmorning hunnies, vaknade typ kl 10 och nu e klockan 15 men vafan vi har ju inte sagt godmorgon ännu right?
aja, idag ska jag stääääda på mitt rum it sucks men jag måste ser ut som om det har vart krig i mitt rum ^^
sen vet jag inte riktigt vad som händer, ringa sveta hunny tror jag det skulle jag gjort i tisdags men ah, jag har glömmt det(a)
och felicia söto du får ha dett fett med bra i milano!
kommer sakna dej massa<3
NK1 (L) NK2

love E


höstmysig brasa.




Lisa!


Oktober kryssning!

Helluw,
igår blev det shoppiing med mammsen i skärholmen. funny! sen drog jag hem till frida. där va juh lisa och vi hade skojjsigt. kom hem typ kl 12 och hjälpte mamma baka tårtan eftersom hon fyller åt imorgon! grattis till dej<3
men när äntligen kladdkake botten var klar så råkade mamma tappa den i slasken haha. men det gick ju bra eftersom vi gjorde en ny ;D nu står den i ungnen och fryser^^ men nu ska jag städa rummet och packa klart till kryssningen jag och lisa ska åka imorgon. måste hitta bad brallorna.
Vi hörs!
puss

Några Favorit bilder!:)


Bästa vänner e kvar livet ut, älskar er.

Hellu :)
Nu är det ääntligen looov! men ska ändå göra novellen nu och plugga fysik och biologi till provet ;) gesh provet gick super bra tycker jag iallafall. nu sitter jag här o lyssnar på musik och käkar lite fredags godis. om exakt 2 veckor från imorgon fyller jag år! så det så :) Föresten, är det någon som vet vad min novell kan handla om? aja
Jag har iallafall pratat med mina gammla Bästisar från tumba! helt sjukt vad dom har förändrats och jag saknar dom enormt! (Feffe med som jag typ inte kommer träffa på hela lovet!) Vi måste träffas snart annars dör jag typ. Vi har så himmla bra minnen tillsammans värsta flummiga och sjuka och allt!  guuud vad jag saknar oss fyra, jag linda theres och mimmi! fyfan asså tänk om det fortfarande var vi? vi skulle äga sveriga.
Älskar er!
PussE


Flumm utan skumm

Hejsan sötisar. Idag har jag haft Gesh prov, det gick bra. Svarade på MVG frågorna men kommer nog inte änns få VG haha. Efter skolan stack jag hem till Frida och vi flummade typ ihjäl. Kom hem för en timme sen och typ nu sitter jag här. men nu ska jag gå och kolla på tv.
puss E

Engelska Prov imorgon då,

Tjena!
Idag har jag pluggat franska (eftersom jag ska ha muntligt på torsdag) och bara tagit det lungt eftersom jag var hemma idag eftersom jag inte något bra antagligen eftersom inte har sovit mycket, eller iallafall inte tillräckligt mycket.
 Mamma är typ i nyköping någon stans eller något med jobbet och typ leker fångarna på fortet fast med jobbet i nyköping (?) hon kommer hem typ kl 12 inatt. Har vart ännsam hemme nästan hela dagen, Johnny (min bror) kom hem från praon typ kl 5 eller något. och pappa har jag ingen aning det var inte länge sen iallafall. Nyss satt jag och kollade på  S.O.S barnfamilj och omg säger jag bara, skulle aldrig palla! :S
Puss Eliiiin


Elin Ström, mitt hemliga namn.

Hej igen nu har jag fixat designen för nu.
Jo det är så att jag inte Heter Elin Ström bara att jag gillar det bättre än mitt eget, 

  • Emelie Lindström
  • (E)melie (Lin) d (ström)
  • Elin Ström
    Det var lite kul att jag nästan har två namn, om man kan säga det så iallafall.
    Annars gör jag det ändå hahah.

Nu ska jag gå och fixa lite annat
Puss Elin


Den första dagen i mitt liv.

Shue! :)
Idag gjorde jag denna bloggen och ska faktiskt skriva på den med haha, 
Men  iallafall jag vaknade kanske för en timme sen och jag är fortfarande skit trött.
Gick och la mej kanske klockan 10 och vaknade 14 45 typ det är ju helsjukt. Så
länge har jag inte sovit på riktigt länge kan jag säga.
Men nu ska jag iallafall fixa med designen på bloggen här så återkommer om en stund! :)
Kisses E


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0